Amedia
Fjendstrupvej 2
4850 Stubbekøbing
tlf 54 49 00 94
fax 54 49 00 77
info@amedia.dk

Design: Helga Gudmundsd.
e-mail: helga.g@mobilixnet.dk

Dit professionelle netværk - sådan tænder du kontakterne:
Indholdsfortegnelse
Forord

Bestil her
Om forfatteren

Anmeldelser

Kurser for netværksansvarlige og dem, der vil skabe deres eget net

Pressebilleder kan downloades her

Begrebet at netværke vinder mere og mere indpas i vores dagligdag. En persons netværk bliver oftere betragtet som en værdifuld, eftertragtet og dybt nødvendig ressource.

    Men hvordan skaffer man sig dette netværk, og hvordan udbygger og benytter man det? Hvor går grænsen mellem netværk og nepotisme, og hvordan holdes balancen mellem at give og modtage i de relationer, der skabes? Disse spørgsmål samt en lang række andre forsøger denne bog at besvare i meget konkrete og handlingsanvisende vendinger.

Fysiske netværk
Den første del af bogen handler mest om det fysiske møde, og om hvordan den enkelte netværker, når det første håndtryk er givet. Første del er henvendt til dem, der ønsker at arbejde med det personlige udtryk og med at væve et net af kontakter, som de kan samarbejde med som enkeltpersoner.

Virtuelle netværk
Den anden del af bogen fokuserer på netværk i grupper og her i særdeleshed på, hvordan man netværker i grupper, der opbygges og lever helt eller delvist online, altså de virtuelle netværk, som man finder flere og flere af på internettet.
Anden del er særlig henvendt til dem, der står overfor at skulle opbygge sådanne større netværk, og som derfor både har brug for at forstå den teoretiske baggrund for netværksgrupper og for præcise redskaber til at gå i gang med

Pris : 199.- plus porto
Sideantal: 192
Børsens Forlag