Dit professionelle netværk beskriver både, hvordan man som enkeltperson opbygger og vedligeholder netværk, og hvordan man som tovholder i et virtuelt fællesskab får gang i kommunikationen i gruppenetværk. Forfatteren Abelone Glahn har lang erfaring med rådgivning i netværk og virtuelle communities.
Bliv klogere på netværk
- også online:
Dit professionelle Netværk
Børsens Forlag
Pris 199.- 
192 sider

Del 2 i bogen handler alene om, hvordan man opbygger og driver online-communities
Bestil her

 

 

Amedia
Fjendstrupvej 2
4850 Stubbekøbing
tlf 54 49 00 94
fax 54 49 00 77
info@amedia.dk

Design: Helga Gudmundsd.
e-mail: helga.g@mobilixnet.dk

Praksisfællesskaber
Praksisfællesskaber, såkaldte Communities of Practice, COPs, defineres som grupper af mennesker, der deler et interessefelt, et problemområde eller en passion for et særligt emne, og som uddyber deres viden og ekspertise om dette ved at interagere fortløbende.
Forrest i videnøkonomien ligger de virksomheder, som forstår at arbejde effektivt med disse praksisfællesskaber og giver dem en legitim plads i organisationen.
 

Et praksisfællesskab er en organisme under konstant forandring, og at designe praksisfællesskaber er mere et spørgsmål om at røgte deres evolution end at bygge dem op med et prædestineret formål og fast struktur.  Design og styring kræver en forståelse for og accept af passion, af sociale relationer mellem mennesker og af frivillig indsats.   

Amedia hjælper firmaer og institutioner med at organisere og opbygge praksisfællesskaber, hvor man kan skabe, dele og gøre brug af viden i og på tværs af teams og forretningsenheder, såvel som på tværs af virksomheder og organisationer. 

Amedia rådgiver også om den daglige drift og uddanner de initierende administratorer såvel som dem, der skal drive dele af praksisfællesskabet til daglig

Sådan arbejder vi