Dit professionelle netværk beskriver både, hvordan man som enkeltperson opbygger og vedligeholder netværk, og hvordan man som tovholder i et virtuelt fællesskab får gang i kommunikationen i gruppenetværk. Forfatteren Abelone Glahn har lang erfaring med rådgivning i netværk og virtuelle communities.
Dit professionelle Netværk - sådan tænder du kontakterne

Frie agenter koster 299.- plus porto og er på 350 sider
Frie agenter-
en praktisk bog til den, der vil arbejde med eller som freelancer

 

 

 

Amedia
Fjendstrupvej 2
4850 Stubbekøbing
tlf 54 49 00 94
fax 54 49 00 77
info@amedia.dk

Sæt pris på dig selv - sådan sælger du dit særpræg 120 sider- 199 kroner
199.- kroner
120 sider

Bestil her


 

Sæt pris på dig selv er et værktøj til den, som har været selvstændig et stykke tid, og som har brug for at få fyldt depoterne op med nyt brændstof for at (gen)finde „sin indre sælger“.

Bogen tilbyder en lang række praktiske råd både til de garvede selvstændige, der måske ikke altid får sagt fra over for urentable kunder, ikke tør hæve prisen af angst for at miste dem, og til de lidt salgssky, der kan have svært ved at sælge sig selv og gerne vil lære at prissætte den værdi, de skaber hos kunden. For mikrovirksomheder er ikke dyre, de er værdifulde.

At sælge er ifølge Sæt pris på dig selv, at man tør påvirke andre mennesker til at svare ja til det, man foreslår. Salg er en sport, og det gælder om at træne salgsmusklen

Ulla-Lisa Thordén bringer lyst og lethed ind i sælgerrollen, og læseren efterlades med en følelse af, at hvis det ikke er sværere at sælge, hvorfor har jeg dog ikke gjort det sådan noget før?

Læs nogle af hendes gode råd her


Om
Ulla-Lisa Thordén, der har besøgt Danmark flere gange:

Ulla-Lisa Thordén er jurist og driver sin egen virksomhed, Republic Consulting, som hjælper såvel enkeltpersoner som hele virksomheder med at øge lønsomheden ved at arbejde mere bevidst med sine salgsaktiviteter.

Ulla-Lisa Thordén er en meget benyttet foredragsholder både i Sverige og Danmark og internationalt. Hendes bog Sälj dig själv och ta betalt er blevet kåret til Årets Salgsbog 2005 i Sverige.

Ulla-Lisa er særlig grebet af at arbejde med mikrovirksomheder og underviser på Göteborgs Handelshøjskoles entrepreneur-linie, ligesom hu sidder i bestyrelsen for Drivhuset, der er en organisation for studentervirksomhed.